Opis
Vsak vaniljev sladoled je izdelan ročno z veliko ljubezni in natančnosti iz zelo kakovostnih sestavin. Ta pristen okus po vanilji mu daje italijanska Bacche vanilja. Tako je okusen in kremast, da te v trenutku prevzame. Lahko je popolna sladka in osvežujoča razvada ali pa odlično darilo za soseda, taščo, prijateljico ali pa zate. Res je dober, poskusi ga!
Sestavine
Sestavine: Polnomastno mleko, sladkor, sladoledna baza (dekstroza, rastlinske maščobe (kokos), maltodekstrin, emulgatorji: mono- in digliceridi maščobnih kislin – zaestreni z mlečno kislino, mono- in digliceridi maščobnih kislin, saharozni estri maščobnih kislin; posneto mleko v prahu, sredstvo za zgostitev: celulozni gumi, gumi rožičevca, guar gumi; arome, sol), vanilja (glukozni sirup, vanilja, sladkano koncentrirano mleko, modificiran škrob, arome, karameliziran sladkor, citronska kislina, sol), smetana, mleko v prahu in dekstroza.
Lahko vsebuje sledi pšenice, soje, jajc, sezama, oreščkov in arašidov.
Poreklo (sladoledna osnova): EU
Hranilna vrednost
Hranilna vrednost na 100g
Energijska vrednost |
748,4 kJ/178,2 kcal |
Maščobe |
7 g |
od tega nasičene maščobne kisline |
4,8 g |
Ogljikovi hidrati |
25,8 g |
od tega sladkorji |
21,4 g |
Vlaknine |
0 g |
Beljakovine |
3,2 g |
Sol |
0,2 g |
Sladoled shranjujemo v zamrzovalniku pri temperaturi najmanj -18 °C. Enkrat odtaljenega sladoleda ne zamrzujte ponovno.
Zaenkrat še ni mnenj.