Vsi izdelki razen choco ami oreščki in suho sadje so brez dodanega glutena. Vsebujejo ga v sledovih, saj moko v naši delavnici uporabljamo za druge izdelke in se ga posledično ne moremo znebiti. Manjši delci glutena se prenašajo po zraku, z oblačili… tako, da izdelki niso primerni za res hude alergike.
Ob pogledu na logotip in ime se verjetno poraja vprašanje: »Pa zakaj ravno Mama Paula«. Odgovor je preprost. Moja stara mama je bila Pavla. Pred dvema letoma smo ob odprtju kavarne v centru Supernova Kamnik prišli na idejo, da bi kavarno poimenovali po njej. Bili sva zelo povezani. Ravno pri njej sem se naučila peči potico, štrudelj in veliko drugih dobrot. Verjetno sem prav zaradi nje dobila veselje do ustvarjanja v kuhinji. Ime nam je bilo všeč, ker za njim stoji tradicija, domačnost in pa nekaj novega, zanimivega, drugačnega.
V podobo logotipa smo ujeli njen obraz in s tem dodali piko na i celostni podobi.